top of page

Informácia do e-shopu kniha: Prajem Ti zo srdca ešte veľa rán!

Základné parametre:


Rozmer: 12,5 x 17,5 cm

Počet strán: 56

Väzba: tvrdá knižná

ISBN: 978-80-974420-1-9


Začiatkom decembra 2023 vyšla moja ďalšia básnická zbierka, ktorá je naozaj výnimočná! Výnimočná svojím názvom, svojím obsahom aj odkazom, ktorý v sebe nesie.




Anotácia

Kniha sa volá Prajem Ti zo srdca a má aj malý dodatok ...ešte veľa rán. Tento názov v sebe nesie veľké posolstvo. Čo napadlo vám ako prvé pri slove rán? Boli to rána alebo rany? A presne o tom to je... Ja som do tohto názvu schovala aj jedno aj druhé, lebo si myslím, že všetci si zaslúžime v živote aj to dobré, krásne, nežné, radostné a veselé = tie slnečné voňavé rána, ale potrebujeme aj tie skúšky, poučenia, trápenia, a to sú tie naše boľavé rany a jazvy, ktoré nám po nich ostávajú.


Podľa tejto myšlienky je úplný začiatok knihy venovaný v podstate dvom predslovom. Ak knihu niekomu venujete a on si prečíta jej názov, až v predslove zistí, o čo vlastne ide... že mu prajete aj rána, ale aj rany, ale samozrejme v tom dobrom slova zmysle.

Po predslovoch nasledujú básne, ktoré vás prevedú tými najdôležitejšími a najúprimnejšími prianiami, ktoré by ste určite aj Vy zapriali svojim najbližším.


Pre koho a ako je písaná

Ďalšou výnimočnosťou knihy je to, že je to absolútne univerzálny darček pre kohokoľvek. Hoci ja, ktorá som knihu písala, som žena, v celej knihe to nie je poznať- v slovesách, zámenách... preto aj keď knihu venuje muž, pri čítaní bude mať obdarovaný pocit, že je to naozaj od neho. A platí to aj opačne, teda v texte nikde nie je nič, čo by naznačovalo, že je kniha písaná pre ženy alebo pre mužov. Žiadne vedela si, zistil si, prekonala si... Všetko je úplne neutrálne práve preto, že viem, že ešte veľa rán chceme venovať aj mamám, aj otcom, aj sestrám, aj bratom, priateľom aj priateľkám... Dala som si záležať, aby bol tento darček naozaj vhodný každému. 😊



Komu ju môžete venovať

Práve preto je kniha ako darček vhodná naozaj každému, som o tom presvedčená. Ja viem, že asi väčšie percento kníh skončí v ženských rukách – v rukách vašich mám, sestier, najlepších priateliek, kolegýň, frajeriek... ale rozhodne si takéto vianočno-novoročné prianie zaslúžia aj muži. Nebojte sa im dať básne od srdca.


Ale pozor!!! Ďalším špecifikom tejto knihy je to, že som ju písala aj ako môj darček pre vás! Vo venovaní je napísané Táto kniha je venovaná Tebe! A teda ktokoľvek, kto knihu kúpi PRE SEBA, chcem, aby ste vedeli, že som ju písala pre vás!


Videoprojekcia ku krstu knihy. :)




Comments


bottom of page