top of page

Hľadám recenzentov :)


Ak radi čítate, viete sa do knihy pustiť a dočítať ju a viete a aj chcete povedať ostatným o čom to bolo, hľadám práve vás! :)


Moji milí priatelia,

v rámci prezentácie mojej novej knihy som sa rozhodla vyskúšať aj autentické recenzie od vás. Ak ste ochotní a zvedaví, tu je len niekoľko pravidiel našej malej možnej budúcej spolupráce.


Koho hľadám?

Hľadám maximálne 10 ľudí, mužov, ženy, akéhokoľvek veku, vzdelania, záujmov... Cieľová skupina knihy Tri bodky... sú totiž ľudia, ktorí si užívajú aj zápasia s každodenným životom, snažia sa žiť svoj život dobrého človeka, hľadajú nádej, inšpiráciu a povzbudenie.



Čo bude vašou úlohou?

-        Prečítať knihu - ktorú je možné prečítať za 5 hodín – najneskôr za 5 dní

-        Utriediť si svoje myšlienky a pocity 😊

-        Povedať svoje myšlienky, pocity, názory do krátkeho videa (točiť sa bude každý sám doma, alebo kde chce, bližšie informácie pošlem už konkrétnym recenzentom – nebude to nič zložité, napíšem vám aj otázky, ktoré vám pomôžu, ak budete potrebovať inšpiráciu, videá budú mať maximálne pár minút, určite ich zvládne natočiť každý)

-        Poslať video v dohodnutom čase – toto je mimoriadne dôležité (ak nebudete mať čas čítať v priebehu budúceho týždňa, prosím nehláste sa)

-        Každý z vybraných recenzentov dostane kompletný informovaný súhlas, kde budú podrobne uvedené všetky informácie pre obe strany (vás aj mňa)


Čo bude vašou odmenou?

-        Hneď na začiatku uvádzam, že za recenziu knihy neponúkam finančnú odmenu!

-        Knihu dostanete v týždňovom predstihu – o týždeň skôr ako budú rozosielané.

-        Každý, kto sa na recenziu podujme za stanovených podmienok, dostane grátis jednu knihu Tri bodky + ktorúkoľvek ďalšiu z mojej tvorby, s podpisom a venovaním samozrejme. 😊 (Ak ste si už knihu objednali a zaplatili, tieto budete môcť niekomu venovať ako darček.)

-        V neposlednom rade verím, že aj dobrý pocit, zaujímavá skúsenosť a moje obrovské poďakovanie.


Čo sa bude diať s videom?

-        Videá budú použité pri propagácii knihy Tri bodky...

-        Ich finálne zostrihy budete vidieť pred ich uverejnením

-        Ich zverejnenie bude len na mojich sieťach ( FB, IG, Telegram, webstránka, newsletter)

-        Ich zdieľanie neovplyvním, ale z mojej strany nebudú posúvané tretím osobám


Ak vás táto možnosť zaujala, prosím, napíšte mi mail na info@stalagabriel.sk .

Predmet mailu: RECENZIA

Prosím, do mailu mi napíšte aspoň približnú vekovú kategóriu a miesto bydliska, prípadne niečo o vás :) = tieto informácie sú len pre mňa, aby som mohla urobiť pestrý a rôznorodý kolektív mojich milých recenzentov.


Čo sa bude diať potom, ako sa prihlásite mailom?


V priebehu štvrtka (13.6.) budem kontaktovať všetkých, ktorí mi mail pošlú. Odpoviem a v prípade, že ešte bude možnosť zaradiť vás medzi recenzentov, pošlem všetky podrobné informácie o ďalšom postupe.


Vopred vám ďakujem za spoluprácu. Teším sa, že sa opäť s niektorými z vás trochu bližšie spoznám!


PS. Ak by ktokoľvek z vás chcel urobiť recenziu aj na niektorú z iných mojich kníh (nielen na tú najnovšiu), budem vďačná a nadšená.


Všetky moje knihy a informácie o nich nájdete v e-shope.





Comments


bottom of page