top of page

Pozvánka na krst



Moji milí priatelia, srdečne vás všetkých pozývam na krst mojej jubilejnej piatej knihy s názvom Tri bodky...


Ak ste už boli na niektorom z mojich krstov, viete, že to bol vždy výnimočný večer nabitý emóciami a človečinou. Verím, že rovnako výnimočný večer plný inšpirácie, motivácie, krásnych ľudí a prekvapení nás čaká aj teraz. Hoci...trochu inak.



K tejto knihe som si pri príležitosti jej uvítania do života pre vás vymyslela niečo špeciálne.





Čo vás teda čaká?


Ako na každom krste, aj tentoraz vás pustím o kúsok hlbšie do môjho sveta, do môjho srdca aj do mojej duše. Každý krst je pre mňa oslavou nielen mojej práce, ale aj môjho vzťahu s vami – ľuďmi, ktorí dávajú mojím knihám a písaniu zmysel.

Otázka stratenia a znovu nájdenia zmyslu života bola na úplnom začiatku mojich nedeľných listov, a teda aj na začiatku knihy Tri bodky...


V tomto duchu sa bude niesť aj večerný program, zložený z prezentácie, videoprojekcie a niekoľkých prekvapení, ktoré som pre vás pripravila.


Chcela by som vám totiž nielen priblížiť tie najpodstatnejšie myšlienky z knihy, ale urobiť to formou, ktorá vo vás snáď nechá ich ozvenu doznievať ešte veľmi dlho.



Chcela by som, aby ste mali možnosť na vlastné oči vidieť, že ani ten váš zmysel života sa nestratil, hoci možno práve hľadáte pôdu pod nohami.


Urobím všetko pre to, aby ste z krstu odchádzali s pocitom naplnenia novou energiou, plní síl a nadšenia pre ďalšie dni.


Ak ste práve na križovatke, ak hľadáte motiváciu, povzbudenie alebo len utvrdenie, že ste na správnej ceste...ste vítaní!


Každý jeden z vás odo mňa dostane niečo veľmi osobné.


A ešte... chcela by som vám tiež ukázať kúsok z môjho JA, ktoré ešte nepoznáte a aj kúsok z mojich plánov, o ktorých veľa ľudí nevie.


Samozrejme, počas celého večera si budete môcť zakúpiť všetky moje knižky, ktoré vám s radosťou aj podpíšem. Ku knižkám sú pre vás ako vždy pripravené malé darčeky, talizmany a možno nejaké prekvapenie. 😊



Organizačné pokyny


Krst sa uskutoční 28.7.2024 v LOZANO PUB-e na Výhonskej ulici 1 v Bratislave (Rača). Počas večera bude v plnej prevádzke bar aj kuchyňa a ja vám vrelo odporúčam vyskúšať miestne špecialitky. Poďakujte tak spolu so mnou majiteľom prevádzky za ich ochotu a krásnu spoluprácu pri organizácii krstu.


Prosím hostí, aby prichádzali od 16:30. Približne hodinu pre programom bude v priestoroch reštaurácie prebiehať generálka, aby bolo všetko perfektne prichystané. Kým „otvoríme brány“, môžete si vychutnať niečo chladené na terase.


Pri príchode vás budú čakať hostesky, ktoré vás privítajú a usadia. Počas programu budú mať do vnútorných priestorov prístup len registrovaní hostia, ktorí budú uvedení na zozname. Pri príchode bude na každého z vás čakať malý darček odo mňa.


Časový harmonogram


·        od 16:30 - príchod a usadenie hostí

·        17:00 - 18:00 - oficiálny program  

·        od 18:00 - autogramiáda a spoločné fotenie


Rezervácia miesta je nutná!


Každý, kto by sa chcel tohto krásneho večera v milej spoločnosti, ktorý bude plný prekvapení, dobrej nálady a energie zúčastniť, je vítaný. Je však potrebné sa registrovať. Kapacita priestoru je obmedzená, po registrácii s vami budeme komunikovať a potvrdíme vašu rezerváciu. V prípade, že by sa vám program na poslednú chvíľu zmenil, prosím, kontaktujte nás späť, aby sme dali príležitosť iným záujemcom.


Ďakujem vám a teším sa na vás! 😊



Comments


bottom of page