top of page

Informácie do e-shopu: Kniha Slovenská balada

Základné parametre:


Rozmer: 12,5 x 17,5 cm

Počet strán: 56

Väzba: tvrdá knižná

ISBN: 978-80-974420-1-9



Anotácia:


Toto je veršovaný príbeh Slovákov a Slovanov, pri ktorom pookreje každé srdce, čo bije pre slovenský kRAJ.

Je to príbeh našich otcov a starých otcov, našich mám a starých mám. Spomeňte si na odkaz svojich predkov. Uctite si, čo vybudovali a poďakujte za to, čo tu pre nás nechali, čo nás naučili a hlavne, čo všetko museli obetovať.

Je to trpký príbeh starý stovky rokov, ktorý sa opakuje aj dnes. Kto má slovenské srdce na pravom mieste, ten cíti, že sa mu pod nohami otriasa rodná hruda. A možno sa aj trochu bojí...

Je to príbeh o precitnutí a sklamaní z toho, ako sa vždy necháme oklamať... Každému sa to môže stať. Kto je dôverčivý a má dobré úmysly, je príliš ľahkým terčom. Niekedy je pre nás oklamanie osudné, ale nie vždy to tak musí byť... Niekedy sa aj osud dá zmeniť!

Je to príbeh o slobode a pravde a jeho koniec je stále zahalený v hmle ako štíty hôr pred východom slnka.





Pre koho je kniha napísaná:


Toto je kniha pre všetkých Slovákov!

Je to moje osobné poďakovanie, poklona a hlboká pocta všetkým tým, ktorí sa pre svoje zmýšľanie, názory a často len za oprávnené otázky ocitli "vo vyhnanstve" spoločnosti.


Moja pocta patrí všetkým tým, ktorí nielen neprestali myslieť, neohli chrbát a boli verní svojim hodnotám, ale hlavne (!!!) tento boj zvládli bez toho, aby zabudli, že sú ľudskými bytosťami.

Každý, kto si zachoval slušnosť, ľudskosť, otvorenú myseľ aj srdce.

Každý, kto sa zdržal agresívnych a hlúpych útokov, hoci by na ne možno aj mal plné právo. Každý, kto s chladnou hlavou a trpezlivo znášal urážky, osočovanie, ponižovanie a diskrimináciu vo viere, že karta sa obráti a spravodlivosti bude učinené za dosť.





Ako si zaobstarať výtlačok


Prvé vydanie knihy bude limitované, v obmedzenom počte a nebude možné ho kúpiť v žiadnom obchode ani v e-shope. Jediná možnosť, ako knižku získať bude vo forme darčeku a poďakovania odo mňa za Vašu podporu.



1. Nejde o verejnú zbierku právnickej alebo fyzickej osoby, ani OZ. Ak sa rozhodnete na knihu prispieť, ide o dar pre súkromnú osobu.

2. Ak sa rozhodnete prispieť sumou 13 Eur, ako poďakovanie odo mňa Vám po vydaní pošlem poštou knihu Slovenská balada s podpisom aj s venovaním. ( Ak si želáte viac kusov: 2ks 23, 3ks 33, 4ks 43, 5ks 50, 6ks 60... 5 a viac kusov bez poštovného. :))

3. Ak sa rozhodnete prispieť sumou 25 Eur, ako odmenu Vám po vydaní pošlem poštou knihy Slovenská balada a Kult zmeny s podpisom aj s venovaním.

4. Do poznámky pre prijímateľa napíšte DAR + Vašu adresu + mailový kontakt = veľmi dôležité, aby ste mali informácie o tom, či Vám bude zaslaná kniha, alebo späť Vaša platba.

5. Vaše finančné dary môžete posielať na účet: SK62 0900 0000 0002 0208 3158

6. Možnosť podpory potrvá do odvolania - do vyčerpania prvého vydania.

7. V prípade, že by ste mali záujem darovať väčší finančný dar, a tým pádom aj mali záujem o väčší počet knižiek, prosím, kontaktujte ma mailom info@stelagabriel.sk .





bottom of page